به گزارش خبرگزاری حوزه ، مسعود پیرانی در حاشیه بازدید اعضای سیصدو نود و دومین جلسه بنیاد قمپژوهی از مرکز اسناد حوزه و روحانیت، بیان داشت: در این مرکز بیش از شصت هزار سند آموزشی حوزه و سه هزار فایل صوتی و تصویری و بیش از چهار هزار رونوشت از اسناد تحصیلی، مصاحبههای مربوط به حوزه و روحانیت و بهخصوص دست نوشته علما و بیانیه و فتوا و تصاویر بزرگان حوزه و مراجع عظام تقلید گردآوری شده که مورد بهرهبرداری پژوهشگران، محققان و مورخان قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: فهرست قدیمیترین اسناد و اسامی طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، آثار برتر همایش کتاب سال حوزه، اسناد و تصاویر مربوط به موسس حوزه علمیه قم (آیتالله شیخ عبدالکریم حائری یزدی) و تاریخچه مدیران حوزه از جمله مهمترین قسمتهای این مرکز به شمار میروند.
مدیر مرکز اسناد حوزه و روحانیت گفت: هفتاد هزار اسناد موجود اصل است و تنها بیست درصد اسناد در این مرکز دیجیتالی است به همین علت محققین و پژوهشگرانی که در فرآیند تحقیق خود به اسناد این مرکز نیاز دارند باید به شکل حضوری به این مرکز مراجعه و از منابع استفاده کنند. البته به شکل تلفنی هم میتوانیم محتوا را در اختیار محققان قرار دهیم.